CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Cursos d'Anglès

Per totes les edats
Cursos d'Anglès Junior
 Aquest curs funciona durant tot l'any, tots ells nivells, des de principiants fins a nivells avançats, es concentra en les quatre habilitats lingüístiques principals - conversa, oïda, lectura i escriptura i en la preparació per als exàmens oficials de Cambridge per aquells que ho desitjin.

Aquest curs està recomanat per alumnes de 3+ anys d'edat fins a adolescents que vulguin aprendre l'idioma a un ritme constant però a la vegada designat a adaptar-se a les necessitats de cadascú.

Les classes tenen lloc dues vegades per setmana, de dilluns a dijous per les tardes, amb l'opció d'ampliar a divendres a tres dies per setmana.
Cursos d'Anglès Adolescents
 Per aquells alumnes que vulguin cursar un exàmen per acreditar el seu nivell d'Anglès internacionalment.

Disposem de cursos per tots els nivells segons el CEFR, Marc Comú Europeu de Referència per a les llengues: A2 (KET), B1 (PET), B2(FCE), C1(CAE), C2(CPE).

A més de les dues classes setmanals per treballar les quatre habilitats linguístiques; conversa, oïda, lectura i escriptura, també proporcionem sessions extra de speaking i de preparació pels exàmens, tot amb un seguiment molt personalitzat per a que l'alumne estigui preparat per aprovar.
Cursos d’Anglès per nadons
 Iemer Nursery, és una escola d’infants de Lleida que té com a objectiu principal educar als nens de 0 a 3 anys amb una immersió total de la llengua Anglesa, tractant-los com a potencials natius del nou idioma. L’infant estarà exposat a la llengua anglesa des de que s’obrin les portes de Iemer.

Creiem que en aquesta edat, l’escola i l’educació hauria de ser un joc d’aprenentatge, on el nen aprengui la llengua anglesa d’una forma natural a través del joc i la interacció dinàmica diària. L’aprenentatge es fa molt més fàcil a través de les emocions i diversió.

A Iemer Nursery els grups són reduïts, per tal d’assegurar una atenció especial i estimació als nostres infants amb una estreta relació entre pares, educadors i nens.
"One language sets you in a corridor for life.
Two languages open every door along the way"
Cursos d'Anglès Adults
Aquest curs d'Anglès està dissenyat per adaptarse a estudiants adults en un ambient motivador, relaxat i acollidor. Oferim classes d'Anglès que permetran augmentar la confiança dels estudiants en l'aprenentatge de la llengua Anglesa, concentrant-nos en les quatre habilitats lingüístiques principals - conversa, oïda, lectura i escriptura.

Ens esforcem per garantir que fins i tot estudiants que no hagin atès a una aula durant anys es sentin còmodes en les nostres classes.

Les classes tenen lloc dues vegades per setmana, de dilluns a dijous per les tardes.
Classes d'Anglès Privades
Aquests cursos estan pensats per estudiants que necessiten horaris més flexibles.

Som capaços d'adaptar les classes segons el seu nivell d'Anglès, els interessos i necessitats específiques, i també que s'ajustin al seu horari personal. L'estudiant decideix quantes hores i quan vol fer les classes.

Les lliçons poden ser particulars, amb un amic o en grup. "Up to you!"
El Centre d'Anglès Romeu es una escola d'idiomes amb més de 40 anys d'experiència en ensenyança de la llengua anglesa a la ciutat de Lleida.
C/ Segrià 18, Baixos, 25006 Lleida
Contacta
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
© Centre d'Anglès Romeu